Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SB

Lidé jako Vy jsou hodně naivní, když jsou ochotni islám sem pustit, ale vyžadovat na něm, aby dodržoval pravidla.

Oni totiž vůbec žádná pravidla neuznávají.  Jejich dodržování přislíbí. A skutečně to budou plnit, dokud jich tady bude půl procenta v celé republice. Jakmile to bude pět procent, tak poznáte, co jsou ty jejich sliby zač.

16 0
možnosti
JR

J36a60r56a 39R82a60n75k

16. 1. 2015 21:54

OMYL! Zadna cirkev mi nevadi, naopak.....chodili ke mne mormoske misionarky ve Svycarsku, tamtez katolicky pater Vondra, ktery kazdou stredu predcital ze Stareho testamentu, obcas jsem pri jeho monotonnim hlasu usnula, chodila jsem na hebrejstinu, abych mohla diky jazykovym znalostem cist jidish, odsedela jsem si mesic v Amritapuri ashramu ze zvedavosti a protoze delam uz leta yogu, prolezla jsem temply v Myanmaru a Ladakhu, mesity v Indonezii a Turecku, mam kolegyni muslimku a nevadi mi prichod syrskych uprchliku do Kanady. Vim, ze jejich dokumenty byly pres rok a peclive prozkoumany kanadskymi imigracnimi urady. Takze si dovolim s Vami NESOUHLASIT a vubec, cely clanek je nesmylRv Dovolte mi vyuzit "freedom of speech", protoze ziju v demokraticke podle Vas kapitalisticko-imperialisticke zemi;-)

2 0
možnosti
MP

Vy tady islám chcete a křesťanství ne. Jedno přísloví praví: Dávej si pozor, co si přeješ. Mohlo by se ti to splnit.

Jinak škoda slov, hlavně ovšem aby Vám ta svoboda vydržela. Jakmile ji ztratíte, sám si ji nevybojujete. Takže se opatrujte proti Alzheimeru, abyste si na svoje slova za 50let vzpomněl.

14 1
možnosti
Foto

"Věřte si, islamisti, v co chcete. Ale nikomu to sakra necpěte."  Nevím, možná jste to nečetla celé, ale podle první a poslední věty tohoto článku, autor zde nechce křesťanství - podle nadpisu a podle poslední věty ani ty "islamisti" :-)

1 0
možnosti
TP

T24o15m18á79š 69P48í56c76l

16. 1. 2015 21:29

Můžete mi říci, co si ti lidé, pro které jste použil to expresivní označení "idioti", vykládají na islámu špatně a co z jejich jednání je v rozporu s Koránem?

9 0
možnosti
JU

J43o12s63e50f 40U40l75m27a31n

16. 1. 2015 21:28

...a proto je lepší tyto lidi v ČR vůbec nemít. Je to o jednotlivcích, jak říkáte. Jenže o spoustě jednotlivcích. Takže ať si práskaj hlavou o koberec kde chtějí, tady ne.

11 0
možnosti
Foto

Vaší argumentaci by bylo možné brát v potaz, pokud by události v Paříži byly výsledkem aktivit jednotlivců, kteří se cítili být bytostně uraženi ve svém náboženském přesvědčení. Ale pokud se k ním přihlásila alkajda, tak tyto činy nelze nijak omluvit. Organizace nemůže být uražena.

8 0
možnosti
EM

Zkuste si poslechnout třeba "umírněného" pana Abbase. Myslíte, že až bude muslimů u nás víc, že vám nebudou nic cpát? Měl bystre se vzbudit.

16 0
možnosti
TH

Zkuste si poslechnout kohokoliv od komunistů.Podívejte se kolik mají členů a jaké volební výsledky.A myslíte si,že nám nic necpou,vy s jejich názory souhlasíte?.Měl byste se vzbudit.

1 0
možnosti
Foto

Jste svobodný člověk, ale  neskutečně hloupý a nedovzdělaný, co se týká historie. Nechápu, proč  se vyjadřujete k věcem o kterých nemáte ani sebemenší znalosti.RvRvRv

13 0
možnosti
Foto

Vyjádřit se lze ke všemu, co se dotyčného jedince nějak bytostně dotýká, co nějakým způsobem ho ohrožuje.

1 0
možnosti
  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3111x
jsem svobodný člověk. chci říkat, že svoboda je důležitá, avšak né na úkor svobody někoho jiného.