Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

tojsouveci

23. 4. 2008 9:41
Blbečci

Vidím, že máte jasný názor na "blbečky".

Jen chci říct, že nedávno na školení řidičů dávali film s D. Landou, kde vysvětloval, jak jezdit, brzdit projíždět zatáčky atd, Celkem dobré...jen ten závěr. Zněl asi takto: "Kdo tuto kazetu zhlédnul a přesto bude mít nehodu, tak je blb". To tam prohlásil osobně Landa. V tu chvíli jsem si řekl: jan aby ses tím blbem nestal ty. No a netrvalo dlouho a byl ve špitále po nehodě.

Tím chci říct, že je lépe s nadávkami šetřit a nenazývat blbem každého, kdo se z našeho hlediska chová "špatně". Takže když vás na devadesátve předjede někdo 140 kou, tak to nemusí být "blb", ale někdo, kdo veze těžce nemocnou (zraněnou) osobu do špitálu. Proto takovému autu uhněte a nechte ho jet. Od restrikcí máme Polici ČR.

0 0
možnosti
JD

icmek

23. 4. 2008 12:14
Re: Blbečci

to jsou věci. jste neznalý zákona a asi i blbeček.

blbeček - D.Landa havaroval při rallye, nechápu tedy vaše srovnání s kazetou, která má pomoci zlepšit situaci v provozu. to jste ustřelil.

neznalý zákona - osobu těžce raněnou NEsmíte přepravovat do nemocnice. takové osobě musí být přivolána odborná lékařská pomoc, která navíc poveze raněného do špitálu s právem přednosti v jízdě.

0 0
možnosti
LR

luckaro

22. 4. 2008 16:32
:-)

sice vubec neridim (jsem mizerna ridicka a jsem soudna :-) ), ale tyhle clanky mne vzdycky pobavi :) diky za zprijemneni destiveho dne R^;-D;-D

0 0
možnosti
JD

icmek

22. 4. 2008 16:57
Re: :-)

vůbec není za co;)

0 0
možnosti
JA

jiand38

22. 4. 2008 13:51
Mimo mísu...ale tenhle zážitek prostě musím ventilovat

Dneske ráno vjíždím z vedlejší na hlavní...z prava volno,zleva 105ka nebliká za ní dodávka s pravým blinkrem.Tak čekám až škodověnka přejede,že vyrazím,když najednou začne odbočovat.Přidám plyn s tím,že blikající dodávka odbočí taky.....a ona jede pořád! Takže raději po téhle zkušenosti budu za blbečka,který bude stát na křižovatce dokud všechny auta neprojedou......

0 0
možnosti
JD

icmek

22. 4. 2008 16:57
Re: Mimo mísu...ale tenhle zážitek prostě musím ventilovat

za blbečka budete pouze v očích blbečků, na to pamatujte.

0 0
možnosti
DJ

orca1

22. 4. 2008 11:50
a

ještě doplněk - zkontrolovat světla - tedy jejich výškové nastavení , je mnoho aut co svítí sice potkávacíma ale nemají je nahnuté před sebe ale nahoru a to je fakt příjemné , o dálkových ve dbne ani nemluvě to už si pomalu zvykám.

0 0
možnosti
  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3111x
jsem svobodný člověk. chci říkat, že svoboda je důležitá, avšak né na úkor svobody někoho jiného.