Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

terezav

1. 2. 2011 9:42
pokud vezmeme D1 do Mirošovic,

dá se jet naprosto v pohodě i vpravo - i přes kamiony; zrovna včera jsem jela úsek PHA - Exit 6 a samozřejmě jel veprostřed jouda 95km/h - takže dokud ho nepředjelo asi deset aut zprava (protože vlevo to nešlo), tak mu to pak došlo a zařadil se; no je ale fakt, že někomu to nedojde nikdy; chápu, že jedou ve prostřed když to stav silnice vyžaduje, ale na vájezdu z PHY to opravdu není potřeba

0 0
možnosti

_sluníčko

1. 2. 2011 9:23
Na D1

bych jízdu v pravém pruhu doporučila těm, kdo potřebují vyklepat ledvinový kámen .....

0 0
možnosti

terezav

1. 2. 2011 9:42
Re: Na D1

lze to doporučit i z jiných důvodů..........

0 0
možnosti

limbursky.blog.idnes.cz

1. 2. 2011 9:03
Možná jste si mohl článek ušetřit,

a stačila poslední věta. V jejím smyslu jsem pochopil i původní článek na idnes. Ohledně Jižní spojky si ten §12 odst.2 zákona 361/2000 dočtěte až do konce a pak zjistíte, že nemůžete levý pruh využívat libovolně, i když jste v obci.

Jinak ta "kontextová" reklama na nějaké parfémy, tím, že jste ji umístil přímo do citátu z idnes, je pikantní, ale buďte si jist, že jsem na ni nekliknul. Si rád "zahráváte s ohněm", že? :-)

0 0
možnosti

dobredo

1. 2. 2011 8:36
Souhlas

"Naprostej extrém zažívám na nájezdu v Říčanech, kde se připojovací pruh mění v průběžný. Předemnou jedou 3 auta, první auto jede 60km/h. To je zcela v pořádku. Jede pomalu, rozvážně, proti tomu nemám nic. Když ale vjedeme na dálnici, čekal bych, že zůstane v pravém jízdním pruhu a třem vozidlům, která jedou za ním, umožní předjetí. Bohužel, to tupé hovado ihned po napojení na dálnici přemístí svojí plechovku do prostředního pruhu. A stále jede 60km/h. Pravý jízdní pruh je uplně volný, nikde ani jeden kamion, a on musí jet prostředkem. Přitom pravý jízdní pruh je tam snad kvalitnější, než prostřední a levý."....TAK K TOMUHLE PŘIDÁVÁM NAPROSTO 100% SOUHLAS A TAKOVÝM "TUPÝM HOVADŮM BY MĚLY BÝT NATRVALO ODEBRÁNY ŘIDIČÁKY!!!

0 0
možnosti

shcnitt

1. 2. 2011 8:27
Není co dodat,

jezdím úsek Praha - Mirošovice denně a autor má 100% pravdu. Ptám se, kde je policie. Má nová auta s kamerami, na trase jsou mosty jako ideální místa k monitorování situace, máme světelné informační tabule, ale všechno je to  k ničemu. Nic se neděje!

0 0
možnosti

Amoniak

1. 2. 2011 8:50
Re: Není co dodat,

Policie umí měřit rychlost. Tím fantazie  PaChů končí. Mimoto - strašný silniční pyrát se přeci pozná podle toho že jede v levém přes limit (a žere děti) , když jede v levém jak s hnojem tak to je opatrný řidič!

0 0
možnosti

mleko strdi

1. 2. 2011 8:16
mno jo

až se přestaneš motat jen kolem Prahy tak se podívej jak ta D1 vypadá, například na Vysočině a pak mudruj

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS